Tarjoamme mahdollisuuden persoonalliseen saunailtaan - jatkuvalämmitteinen saunamme on piharakennuksessa mistä löytyy myös isännän harrastuksena työstämä vaatimaton mutta karismaattinen 'pubi'. Tiski on lankusta ja pehmustetut pölkyt käyvät hyvin baarijakkaroista - heittotaitoisille löytyy myös darts-taulu. Seinällä oleva Georgiasta hankittu etelävaltioiden lippu ei ole poliittinen kannanotto vaan kuvastaa lähinnä isännän musiikillista suuntausta.

Saunan pukutilassa on aito 50-luvun jenkkikaappi missä oluet pysyvät tallessa (on lukittavissa...) ja viileässä. Pesutilat on peruskuntoiset ja varustelutaso nostettiin 1900-luvun tasolle rakentamalla vesipataa ja 25 metrin kuparikierukkaa hyväksikäyttäen erittäin toimiva suihku. Saunasta voi rohkeimmat käydä joessa uimassa tai vilvoitella muuten vaan saunan terassilla. Myös kylpytynnyri on tilauksesta käytettävissä.

Saunan jälkeet voitte grillata joko madekiven puugrillissä tai helpommin kaasugrilliä hyödyntäen. Ruoka maistuu päärakennuksen salissa ja iltaa voi jatkaa maailmaa parantaen takkatulen ääressä.

’Ei juapunu ok koskaan selvän väärti, vaik kuijja juavuksissa olis’ (Lähde: Kuijja kuistekki – Kiikoisten murteen sanakirja)